限時優惠A La Carte Menu 50%off ,至到29/4!!!見到個promotion真係😍😍眼左,樣樣都想試,都想食。🦀 酥炸原隻軟殼蟹蟹肉蟹膏意大利飯酥炸軟殼蟹一啲都唔油膩,啖啖肉好滿足。意大利飯creamy又軟糯煙韌,而且蟹肉蟹膏都好足料,真係啖啖都食到蟹肉,一個人食晒都幾邪惡。🥩 炭烤美國頂級穀飼西冷伴燒新薯,時令蔬菜Medium well,應該有12oz,因為肉眼好厚肉。外脆內juicy,有好香嘅牛肉味,有咬口,但唔會有筋。charcoal grill可以鎖住肉汁,真係餐廳先食到咁正。🇪🇸 西班牙油炸鬼配朱古力醬及雲呢拿雪糕我想講,好味過我去西班牙食果D,好香脆。朱古力醬香濃但唔會太甜,而且唔會好油膩,好light 又脆。食飽左risotto 我都KO哂。🍎 焗酥皮蘋果撻配雲呢拿雪糕用鑄鐵鑊仔焗,保持温度仲特別鬆脆,配合酸酸甜甜嘅蘋果,仲有blue berries, pecans, strawberries, 好fresh。雲呢拿雪糕見到一粒粒雲呢拿籽,好香滑,真係想double scoops。HONEY LEMON 🍋
見到個promotion真係😍😍眼左,樣樣都想試,都想食。

🦀 酥炸原隻軟殼蟹蟹肉蟹膏意大利飯
酥炸原隻軟殼蟹蟹肉蟹膏意大利飯

🥩 炭烤美國頂級穀飼西冷伴燒新薯,時令蔬菜
炭烤美國頂級穀飼西冷伴燒新薯,時令蔬菜

🇪🇸 西班牙油炸鬼配朱古力醬及雲呢拿雪糕