2021-05-05 29 瀏覽
之前食大埔分店佢俾咗張大角咀分店嘅coupon 我,估唔到咁快用得著🤣打開 menu 好多款都想嗌,今晚雖然試唔哂但來日方長實食到~香濃芝士焗西蘭花 🥦西蘭花上半part覆蓋住咸香嘅芝士,下半part因為焗到出水,浸住變到無咩味,要靠自己個口搓勻個味😂招牌明太子海鮮薄餅 🍕薄餅夠脆,明太子配海鮮又係 perfect match,只係我估唔到嘅係加埋紫菜同醬汁令我有種食緊章魚燒嘅感覺🤤肉醬芝士四重奏千層麵 🍝因為好耐無食過千層麵所以就嗌咗佢味道無中伏亦無驚喜,麵質軟硬適中👌🏻香煎美國安格斯牛肩膀扒 🥩嗌咗五成熟,基本上都無蘸過醬,因為本身嘅牛味加佢本身嘅奄料已經啱啱好,肉質有咬口唔會太腍/梅蘋果雜莓奶油酥皮撻 🥧初初見到兩旁嘅醬嚇親 (好實色成舊糖咁😂)個批面就係apple crumble嘅面,好香口同鬆脆,配埋酸酸甜甜嘅蘋果雜莓醬,食完一啲都唔膩☺️
香濃芝士焗西蘭花

香濃芝士焗西蘭花 🥦
招牌明太子海鮮薄餅

招牌明太子海鮮薄餅 🍕
肉醬芝士四重奏千層麵

肉醬芝士四重奏千層麵 🍝
因為好耐無食過千層麵所以就嗌咗佢
味道無中伏亦無驚喜,麵質軟硬適中👌🏻
香煎美國安格斯牛肩膀扒

香煎美國安格斯牛肩膀扒 🥩
蘋果雜莓奶油酥皮撻

蘋果雜莓奶油酥皮撻 🥧
初初見到兩旁嘅醬嚇親 (好實色成舊糖咁😂)
2021-04-14
用餐優惠