2023-11-30 115 瀏覽
收工約咗朋友一起去食<相馬>任食大閘蟹海鮮火鍋放題套餐,朋友提醒我唔好係lunch食得太飽,如果唔係…要後悔😝一黎就先食個大閘蟹,大閘蟹中等size,有豐富的蟹膏,啖啖滋味誘人,肉質都很清甜,我哋4人食食下食咗20隻😹任食火鍋可以去自助吧揀,有好多食物選擇,我就攞咗少少新鮮嘅蔬菜🥬秋葵、粟米🌽翠玉瓜。而點肉類就有美國特選牛肩胛,都幾厚身,入口易咬,唔會癡牙😳;仲有優質豚肉,肉質幼嫩,爽滑無比,肉身都比較薄,更加索味👅Menu有即叫即蒸點心,我哋就叫咗籠蝦餃試下😝嘩~熱辣辣咁岀現,食落好似酒樓咁好食,皮薄餡靚👍🏻而一次性極上蒸海鮮🦞,好大鍋又多海鮮,有龍蝦、帶子、鮑魚…隻隻都好大😻上面仲有蒜蓉粉絲,鮮味更岀!食到好飽,個肚都凸咗出嚟,滿足!

食到好飽,個肚都凸咗出嚟,滿足!