2024-01-25 509 瀏覽
今次就係晏晝同另外一個朋友過咗嚟呢邊食飯,咁係食飯時間都見到一啲人喺出面等緊位,咁入面懷疑係老細嘅男人就同我哋講好快就會有位,咁入面就分開咗兩個人嘅位同埋四個人嘅卡位,咁大概等咗15分鐘之後就入咗去,咁坐低嘅時候個老細就會同我哋介紹今日有啲咩特別嘅套餐,同埋佢哋招牌嘅極上吉列鹿兒島黑毛豬扒飯。咁我同個朋友就叫咗呢樣試吓,咁好快就有個姐姐上咗一碗芝麻,同埋一支木棍,咁就俾我哋用黎磨啲芝麻,我之後就到個醬汁落去個芝麻度,最尾就用塊豬扒點落去。大概等咗15至20分鐘,一塊超大嘅豬扒就係我哋面前出現,佢已經幫我哋切好咗,而每舊其實望落去都幾厚。如果要批評下嘅話就應該係佢豬扒肥嘅部份都幾多,而且雖然望落去係好厚,但我嗰塊都只不過係個脆漿厚啲,而唔係塊豬扒真係咁厚🤔而且個價錢都比佢餐廳嘅其他食物貴,如果你係好鍾意食厚豬扒嘅話你都可以試吓嘅🤣