~ 松露可樂餅($19)🍄~ 蟹肉可樂餅($19)🦀叫咗兩隻味嘅可樂餅嚟試吓😌,兩隻都夠哂外脆內軟呀😋。松露蘑菇味特別creamy👍🏻,味道夠濃郁仲食到蘑菇粒🍄。而蟹肉份量都唔少,食落去幾鮮甜🤓。~ 西班牙蒜油蝦($108)🍤呢個我覺得係西班牙必食嘅tapas之一🙌,脆身嘅多士點埋蒜油一齊食真係好夾😚,而且d蝦肉都大大隻夠唔新鮮彈牙呀🤤。~Hanger-steak ($168)🥩呢個係喺推介個到🧑‍🍳,果然冇介紹錯😎。熟到啱啱好,牛味夠濃🐮。配埋下面嘅鷹嘴豆泥同醬汁🫙,中和到牛扒嘅滯膩感😌,口感同味道都更加豐富😝。~Churros ($78)🍨呢個本身已經上滿咗肉桂粉,唔食嘅要注意啦😎。另外配咗雲呢拿雪糕🍦同埋朱古力🍫醬,可以根據自己嘅喜好配搭😚,配上新鮮整出嚟熱辣辣嘅Churros係一個好好嘅結尾啊🤪。~Sangria($88)🍷食西班牙菜點可以唔叫我最鍾意飲嘅Sangria呢😝,如果唔係第二日返工應該叫一揸share會再抵啲😉。
~ 松露可樂餅($19)🍄
~ 蟹肉可樂餅($19)🦀