同朋友係旺角行完街,講起之前一齊去旅行係日本食鐵板燒,傾得興起想食下,search下見到呢間人地話唔太貴又好食,即刻就行過嚟試下。我地見到有大蝦個個餐兩個人都只係$658,就叫咗呢個。首先嚟個沙津,係木魚絲蟹子沙津,好開胃呀。跟住就嚟咗個麵豉湯。之後就嚟咗個雙色刺身,有甜蝦同赤貝,好鮮甜,唔錯。職員拎一陣會煎既食材俾我地睇下先,見到塊扒同大大隻虎蝦已經好期待!香草龍脷柳,師傅係我地面前整,燒得好冧,味道好香,小小咸,幾鐘意呢個口味。重頭戲嚟啦,隻蝦超大隻,師傅話好出面好少有呢啲老虎大蝦。師傅放上嚟枱面個陣已經好香,個蝦肉勁大舊勁厚實,再加啲調味料更加香,超好味!第三個重頭戲,美國安格斯肉眼扒,又係好香,燒得好均勻,啲肉又係好冧好好食。食咗咁多肉,好彩有返啲菜平衡返,個大菇都好好食。最後食埋個飯就真係飽晒,呢個係煙肉黃金炒飯,好香口呀!最後有個甜品,呢個係雞蛋布甸,仲加咗練奶係面,好香好好食。
我地見到有大蝦個個餐兩個人都只係$658,就叫咗呢個。

首先嚟個沙津,係木魚絲蟹子沙津,好開胃呀。
木魚絲蟹子沙津

跟住就嚟咗個麵豉湯。

之後就嚟咗個雙色刺身,有甜蝦同赤貝,好鮮甜,唔錯。
雙色刺身

香草龍脷柳

老虎大蝦

美國安格斯肉眼扒

食咗咁多肉,好彩有返啲菜平衡返,個大菇都好好食。
日式炒時菜

最後食埋個飯就真係飽晒,呢個係煙肉黃金炒飯,好香口呀!
煙肉黃金炒飯

最後有個甜品,呢個係雞蛋布甸,仲加咗練奶係面,好香好好食。
雞蛋布甸
木魚絲蟹子沙津