2022-02-26 941 瀏覽
🥳早前好友特登入黎錦田探我,我緊係要帶佢地去間又大坐得又舒服而食物質素又高嘅餐廳chill下啦!喺我屋企附近都有一系列高質餐廳,今次就同佢地去Hola啦! 👍位於錦田天空之城的餐廳,是一間 pet friendly cafe,以英輪風裝修,好似置身英國咁呀!我地揀左坐室外,坐位闊落,空氣流通又chill 🤩 食物方面:🍝菠菜汁雞肉野菌扁意粉 $98 HKD麵質好煙韌,唔太軟,菠菜汁好濃好入味! 🍔太陽雞堡 $98 HKD 太陽雞堡有厚薯條伴碟,大大塊鬆脆雞,配上太陽蛋,好好味啊! ​🥗炸魚薯條 $88 HKD同樣好大塊嘅炸魚炸得好金黃,外層脆卜卜,肉質軟滑,配上千島醬食更惹味! 🍹仲有兩杯梳打特飲,顏色好吸引! ☀️HOLA@hola.hk📍香港元朗錦田天空之城16座地下#元朗美食 #錦田美食 #香港西餐 #西餐 #美食推薦 #香港美食#炸魚薯條 #fishandchips #burgerporn #hkfood #hkfoodblogger #hkfoodie #foodieblogger #foodlover #foodporn #sohappy◽️ #soyummy

食物方面:
🍝菠菜汁雞肉野菌扁意粉 $98 HKD
麵質好煙韌,唔太軟,菠菜汁好濃好入味!

🍔太陽雞堡 $98 HKD

太陽雞堡有厚薯條伴碟,大大塊鬆脆雞,配上太陽蛋,好好味啊!

🥗炸魚薯條 $88 HKD

🍹仲有兩杯梳打特飲,顏色好吸引!

☀️HOLA
@hola.hk