[ #銅鑼灣美食 #caloriefoodie銅鑼灣 ] • 牛 川 日 本 和 牛 專 門 店 •🐿🦦-二訪銅鑼灣樓上日式和牛燒肉放題店🐮 主打任食嚟自熊本縣同岩手縣嘅A5黑毛和牛🇯🇵黑毛和牛油脂十分豐富 食到滿口油👅另外仲有海鮮拼盤、刺身、小食串燒等等每枱都會先送上泰式小食拼盤、冬蔭公🇹🇭享受日式美食嘅同時 仲可以食到泰式美食🥳-🐮 120分鐘尊貴日本和牛燒肉+刺身放題👩🏻👨🏻星期一至四 :💰$468 ; 星期五六及公眾假期 :💰$498 👧🏻👦🏻👵🏻👴🏻 星期一至四 :💰$338 ; 星期五六及公眾假期 :💰$368 包和牛、其他放題食物、無酒精飲品罐裝啤酒任飲-🐮 一開始會有盤和牛階梯 可以試到唔同嘅和牛部位卡路同卡里都鐘意牛肩胛、牛小排同牛五花呢三款和牛嘅油脂感都好重 食幾塊就有啲膩😹好彩可以食其他野解解膩 ٩(˃̶͈̀௰˂̶͈́)و-🦐 海鮮拼盤有大蝦、扇貝、蠔、青口、魷魚、八爪魚可以點清酒煮蜆🍶蜆肉大大粒 而且味道唔錯~仲有甲羅燒可以揀🦀任食蟹膏食到飽‼️-🍨甜品有雪糕可以揀 我地揀咗抹茶同伯爵茶味-📍 銅鑼灣謝斐道496號金利文廣場3樓-#caloriefoodie
[ #銅鑼灣美食 #caloriefoodie銅鑼灣 ]
• 牛 川 日 本 和 牛 專 門 店 •
🐿🦦
二訪銅鑼灣樓上日式和牛燒肉放題店🐮
主打任食嚟自熊本縣同岩手縣嘅A5黑毛和牛🇯🇵
黑毛和牛油脂十分豐富 食到滿口油👅
另外仲有海鮮拼盤、刺身、小食串燒等等

每枱都會先送上泰式小食拼盤、冬蔭公🇹🇭

享受日式美食嘅同時 仲可以食到泰式美食🥳

🐮 120分鐘尊貴日本和牛燒肉+刺身放題
包和牛、其他放題食物、無酒精飲品罐裝啤酒任飲
🐮 一開始會有盤和牛階梯 可以試到唔同嘅和牛部位

卡路同卡里都鐘意牛肩胛、牛小排同牛五花
呢三款和牛嘅油脂感都好重 食幾塊就有啲膩😹
好彩可以食其他野解解膩 ٩(˃̶͈̀௰˂̶͈́)و
🦐 海鮮拼盤有大蝦、扇貝、蠔、青口、魷魚、八爪魚

可以點清酒煮蜆🍶蜆肉大大粒 而且味道唔錯~
仲有甲羅燒可以揀🦀任食蟹膏食到飽‼️

🍨甜品有雪糕可以揀 我地揀咗抹茶同伯爵茶味