The Grill Room (銅鑼灣廣場二期)

2024-04-21 21 瀏覽
The Grill RoomLunch 想食好小小慶祝下搵左間幾Grand既西餐廳食餐廳環境:門口就好普通,係望唔到入面,入到去嘩左一聲,好靚好Grand,好有啲高級西餐廳feel,坐都坐得好舒服,lunch time 時間長既朋友可以慢慢坐chill 下😍食物方面叫左個半自助午餐 $98一位之後再根據你想食咩main course 再加錢,最平果個只係加38蚊出面有個自助bar可以任食沙律同啲小食仲有甜品,全部都好好食,最特別既係個甜品,豆腐mousse cake, 第一啖食落去係好濃豆腐味😍😍又唔係超甜,平時食啲豆腐味既甜品既味道都係好淡,所以呢個cake好有驚喜😍😍Main course 我地叫左香煎法式雞卷配西蘭花苗及薯蓉同埋燒紐西蘭肉眼扒個雞卷擺盤好靚,塊雞好厚,配埋佢個醬汁同薯蓉食味道好夾👍🏻塊扒又係擺到好靚,仲有啲燒烤既香味,5成熟既牛,好juicy,又唔韌😍👍🏻配埋香脆既薯條🍟🤤好滿足整體而言呢個半自助lunch 好高質而且好飽,性價比又高👍🏻👍🏻
The Grill Room

Lunch 想食好小小慶祝下搵左間幾Grand既西餐廳食

餐廳環境:

食物方面

個雞卷擺盤好靚,塊雞好厚,配埋佢個醬汁同薯蓉食味道好夾👍🏻