2024-05-02 52 瀏覽
好耐無食過炸雞所以同朋友嚟咗利舞臺呢間Dodam Chicken 發現呢度炸雞嘅種類好多 除此之外仲有烤雞揀 啱晒唔想咁熱氣嘅人食辣卡邦尼Rose炒年糕Rose姐係玫瑰醬 但其實係指用蕃茄醬同忌廉去炒 而炒出嚟嘅顏色偏粉紅色所以先叫玫瑰醬炒年糕 當中係無落到玫瑰的 之前一直想試下今日終於試到! 年糕好煙靭同炒得好入味 仲有煙肉 魚糕 寬粉等配菜 食落都唔會好辣 無骨黃金鹹蛋脆雞 (半份)半份嘅份量已經好多 雞肉好嫩滑好juicy! 食落好濃鹹蛋黃味 而且無骨啱晒我呢d懶人食 一啖一舊好方便醃蘿蔔炸雞食耐咗會覺得有少少鹹 呢個時候附送嘅醃蘿蔔就大派用場 食落酸酸地咁好解膩Yuja Yogurt Smoothie柚子乳酪沙冰口感好順滑 飲落好清新 同埋好大杯!

辣卡邦尼Rose炒年糕

無骨黃金鹹蛋脆雞 (半份)

醃蘿蔔

Yuja Yogurt Smoothie
柚子乳酪沙冰口感好順滑 飲落好清新 同埋好大杯!