餐廳: 小曼谷泰國美食站
資訊:

生日飯朋友揀咗呢度食,環境望落去都幾好,不過可能坐位有限,所以2人都係單丁一張枱仔,望到隔離左右大家都係迫住嚟坐,直頭係手踭掂到手踭明白嘅~租金貴,地方細,所以大家將就下😅食物整體嚟講都幾好,上菜都快,我哋落order時都就住張枱size嚟order,只係暫時order 4款嘢,但張枱已經係放唔到,啲碟係已經出晒界,頂到個人咁滯~同埋職員見到枱面唔夠位放,都唔想方法諗下點位擺放好,係等我哋去幫佢去騰空啲位置出嚟俾佢放,最後有啲叫佢換隻細碟放,先放得齊4款食物🙄食完4樣先再加多兩款菜~
明白嘅~租金貴,地方細,所以大家將就下😅

• 風味燒豬頸肉
  • 豬肉碎生菜包