2022-02-10 91 瀏覽
係銅鑼灣好多美食,呢間係係樓上舖同埋冇啲好明顯嘅招牌,唔係朋友介紹小編應該都搵唔到😂明太子忌廉天使面 ($112)聽講係招牌,食落好creamy,天使面煮得啱啱好(小編好怕啲煮得太淋嘅天使面),明太子味都好出,面頭仲落咗好多木魚花,視覺上豐富唔少。墨汁海鮮意粉 ($124)墨汁意粉係預想之內嘅味道,不過意粉入面加左好多唔同嘅菌類,所以食落口感幾豐富,值得一讚係帶子煮得啱啱好,入口即融☺️不過小編食完抹嘴抹左好耐個嘴都仲係黑(。ì _ í。)雞翼好多重奏 ($78)水牛城|玫瑰|麻辣|柚子 4選3小編揀左水牛城,麻辣同埋柚子,水牛城啲醬比較多,小編覺得偏鹹。麻辣有驚喜,好似食緊譚仔麻辣湯底,小小麻不過唔會食得辛苦(小編嗜辣),不過小編朋友覺得偏辣。柚子係朋友同小編都覺得必選🤪甜甜地但唔會好漏,反而好清新,食完啲鹹野可以中和下。總體黎講性價比唔錯,啲食物都有驚喜!聽講平日中午有lunch set,下次會再試下。

明太子忌廉天使面 ($112)

墨汁海鮮意粉 ($124)

雞翼好多重奏 ($78)
水牛城|玫瑰|麻辣|柚子 4選3

明太子忌廉天使面