2019-12-29 576 瀏覽
平時係銅鑼灣返工,見到開左新鋪就一定要去試試啦!一入門口就見到播住太空片同有個太空人企係到,感覺好cyber✨上到黎先發現原來會有獨立房俾我地坐,仲要有得唱k tim,超正🤤今次就同同事試左個黑松露蛋黃燒牛小排飯同埋和風三文魚意粉set牛小扒飯真係超!好!食!一開始點餐以為係半熟蛋係牛肉上面,但並!不!是!佢係一個有醃製過既蛋黃,好似啫喱既質地,食落有鹹香,送飯一流啊👍👍👍而牛小排烤得岩岩好,又唔會太油或者太韌,而且個賣相仲好吸引👅👅同事就叫左個三文魚意粉,食完佢話個汁好creamy,幾好唔錯,加左蟹籽口感好好,下次可以再叫仲叫左碟雞軟骨邊唱邊食😆😆走既時候見到出面個哥哥仔整緊杯咖啡拉花,不過個lunch set 包埋餐湯同橙汁,我地食得太飽無試到整體來講野食幾好味,份量充足,夠哂飽,仲有獨立房間,係同朋友同事開八卦大會既好地方✨
平時係銅鑼灣返工,見到開左新鋪就一定要去試試啦!

牛小扒飯真係超!好!食!
一開始點餐以為係半熟蛋係牛肉上面,但並!不!是!
黑松露蛋黃燒牛小排飯

和風三文魚意粉