有時候好想食西餐,但係可能一塊好少少嘅牛扒都要二百幾三百先落到樓。銅鑼灣啲餐廳都唔會平得去邊,但係以餐廳嘅價錢嚟講,我覺得呢間扒房都冇得輸。如果你問我最正係啲咩,冇錯就一定係薯條任食。‣ Herbly Flat Iron Steak $185其實牛扒嘅質素就唔會話真係好好,如果想食好啲嘅話都可以加錢,但係我覺得肉質接受到,而且佢都盡可能整香啲。稍微有啲韌,但係整體嚟講我覺得都好唔錯。佢隔離仲有蒜頭俾你搭配住一齊食,我覺得呢個價錢加埋薯條任食都超晒班㗎啦。‣ All You Can Eat Fries $0重要嘅嘢真係要講三次,佢嗰啲薯條唔係粗薯,因為我個人都係偏好一啲比較脆卜卜嘅薯條,反而佢細條幼身容易炸得香脆,比較適合我。雖然話就話任食,但係其實食完個牛扒,食兩盤薯條你都投降㗎啦。

‣ Herbly Flat Iron Steak $185

‣ All You Can Eat Fries $0