疫情幾年,應該都有唔少朋友慣咗喺屋企唱K,連鎖K場買少見少🥲🥲不過有時放工想約朋友食飯兼唱K,喺街一次過搞掂又真係方便好多唔講唔知銅鑼灣原來仲有間red mr🤡 喺銅鑼灣C出口附近,地點好就腳 👍而家k房終於開窗簾😂😂🎤感覺開揚好多▫️晚市收費每位269 +1,可以用呢個價錢叫餐牌上嘅食物🥘 算係幾抵😎嘢食用qr code落單(唔使打0字服務台🤣)▫️🔸韓式醒酒湯飲落似一般韓式辣湯,幾開胃🔸鮮茄大蝦意粉蝦幾彈牙,唔錯▫️🔸黑松露薯條超大兜,熱辣辣上枱👍▫️另外叫左脆炸雞翼,四杯飲品,埋單600左右 。要讚下其中有位年紀似大少少嘅叔叔好有禮貌,出入放低食物會講句「請慢用」(真心誠懇嗰隻)👍👍▫️整體嚟講,有得食有得唱,仲有私家房(無廁所)唔使同人嘈,都算唔錯呀🩵

而家k房終於開窗簾😂😂🎤感覺開揚好多
▫️
(唔使打0字服務台🤣)

🔸韓式醒酒湯
飲落似一般韓式辣湯,幾開胃

🔸鮮茄大蝦意粉
蝦幾彈牙,唔錯

🔸黑松露薯條
超大兜,熱辣辣上枱👍