2015-03-13 2800 瀏覽
電台節目介紹就黎試下,訂左位唔使等,坐2樓環境舒服~~ 因為要等朋友,侍應無話催催供or白眼~~預留左火焰聖子同杏汁豬肺湯,再叫埋芋頭卷,一品菜同龍蝦籠仔糯米飯.杏汁豬肺湯 - 個人覺得偏咸,但真材實料, 都唔會口渴.火焰聖子 - 最適合影相同VIDEO, 其實係豉椒炒聖子但上檯時用酒贊一贊又成為名菜, 好諗頭, 食飯都求開心~~芋頭卷 - 炸得乾身, 而食到中間食左粒帶子, 味道亦幾夾~~一品菜 - 賣相一流, 亦幾大碟下, 豆苗撈埋個獻都幾好味~~龍蝦籠仔糯米飯 - 糯米飯唔算乾身, 但吸哂龍蝦d汁, 好惹味, 份量亦頗大, 要多人食先得~~服務非常好, 其中一位伙記非常風趣, 有熱誠, 一定會再黎食~~

杏汁豬肺湯 - 個人覺得偏咸,但真材實料, 都唔會口渴.

芋頭卷
一品菜