餐廳: 方叔叔重慶老火鍋 (The L. Place)
優惠: 於此國泰夥伴餐廳用餐賺里 !
條款及細則:
須受其他國泰條款及細則約束。
冬天晚餐首選我一定揀食火鍋🍲今次二訪「方叔叔重慶老火鍋」之前去過荃灣分店食完要再encore呀 今次我去左中環分店係因為呢間分店有限定食品😋裝修以石材和木為主 充滿包浩斯新時代風格座位寬敞舒適 服務員態度非常好👍🏻一入座 店員已準備好每人一碗暖胃糖水比客人係冰糖紅棗雪耳糖水 很貼心啊🥰🔸我地揀左鴛鴦鍋 普通麻辣+養生花膠雞鍋(加$20/位)養生花膠雞湯鍋很適合女仕 金黃色既雞湯湯料有花膠 鮮雞件 杞子 蟲草花 滋潤又養顏花膠及鮮雞件都好大舊 份量十足 湯很清甜🌟 推薦比大家必食湯底👍🏻🌟 中環店限定推介:🔸帶子厚肉 脹卜卜 肉質嫩白 🔸黑松露手打墨魚滑 陣陣黑松露味道配埋爽滑墨魚滑味道好夾啊🔸鮮鮑魚 係五頭南日鮮鮑 切開一片片上桌 好鮮味啊🌟 3️⃣月限定🌟 時令推介:🔸時令鮮春筍 鮮春筍 切成幼條上桌 食落爽脆清甜 🌟推介必食之一🔸嫩牛肉大大片 入口嫩滑 醃得好入味🔸美國Prime牛小排油脂分布均勻 色澤亮麗 牛味香濃🔸鰻魚(白鱔)好新鮮 放入鍋中好快熟 入口好爽脆😋🔸現炸豆皮放入鍋淥一分鐘 豆皮索左湯底既精華 香脆可口又充滿豆香🔸 鮮豬心🔸皇帝菜🍹水仙烏龍檸檬茶(凍)超級大
冬天晚餐首選我一定揀食火鍋🍲
座位寬敞舒適 服務員態度非常好👍🏻

一入座 店員已準備好每人一碗暖胃糖水比客人
係冰糖紅棗雪耳糖水 很貼心啊🥰

🔸我地揀左鴛鴦鍋
普通麻辣+養生花膠雞鍋(加$20/位)
養生花膠雞湯鍋很適合女仕 金黃色既雞湯

🔸現炸豆皮
放入鍋淥一分鐘 豆皮索左湯底既精華 香脆可口又充滿豆香
🔸 鮮豬心
🔸皇帝菜

🍹水仙烏龍檸檬茶(凍)
超級大杯 好多片檸檬 好清新感覺 檸檬茶底夠哂茶香
養生花膠雞湯鍋