男朋友今日太粗心激左我幾次哦😠😠 本來打算食串串香 都唔知道今日紅日係星期一都唔開🤷‍♀️搞到我冇得食酸辣粉😠😠 就係附近又咁好彩見到呢間雲家小窩米線有酸辣粉喎!😍😍 就快快拉我入去試吓啦🤓要咗個重慶酸辣粉 又OK喎😝😝 個紅薯粉煮得好煙un!!😍😍 (串串香有陣時都會失手) 芫荽都好香!不過我都係鍾意食酸啲😋😋 下次試吓叫多酸先😋 同埋佢紅薯粉都幾多下 兩個人share做下午茶都OK😛小食口水雞就爭啲 可能少啲人叫😂未解凍得切😂😂 食嘅時候仲有少少碎冰係中心🤦🏻‍♂️🤦🏻‍♂️ 不過雞肉都嫩嘅 同埋佢都真係幾辣下😂 好啦💁‍♀️見過重慶酸辣粉都幾好食😝😝 我心情都好番啲啦☺️
重慶酸辣粉

口水雞