平時喺花都嗰邊做嘢 落樓下睇下有咩好食 呢間魚眾不同成日都大排長龍 主打正宗又好食嘅酸菜魚 而且佢哋有好多分店 咁近我當然要試下啦~午市套餐同下午茶套餐都好抵食 而且份量好足 基本上好多學生同打工仔都會食🤣▫️番茄濃湯米線薯粉爽口彈牙 吸收哂湯底精華 魚片啖啖肉無骨 而且份量好多!!我在額外加咗$20要多咗個鴨血 估唔到放落蕃茄湯度煮到咁好味 一份有四至五隻鴨血 厚身之餘好滑溜😍佢哋午市價錢唔會話好貴▫️臘味煲仔飯估唔到酸菜魚鋪頭都有臘味煲仔飯食 煲仔飯即叫即整 大約要等30分鐘 拎出嚟焗一焗佢個砂鍋底會有飯焦😍😍即場會俾個豉油你自己落 煲仔飯好足料 對面有臘腸潤腸同臘肉 香口惹味 臘腸油脂滿滿🥰▫️滷水雞中翼呢個真係必叫 大隻啖啖肉 而且滷水好入味

▫️番茄濃湯米線

▫️臘味煲仔飯