2020-06-03 1214 瀏覽
呢間其實我想食好耐㗎啦 但係之前嚟過兩次都咁啱佢閂門 所以一路都冇食到😭今次就終於嚟咗幫襯啦🥳·椒鹽雞腿飯$85佢呢度啲飯係行便當風嘅 我哋就揀咗呢一個雞髀 佢個雞髀都幾大隻 而且個肉質都幾嫩 不過就無好椒鹽🍗同埋因為依家衛生嘅原因佢淨係俾膠餐具你 所以比較難處理隻雞髀 食得有少少狼狽🤭🤭配菜方面份量都幾多既 果然係媽媽店 有超多麻婆豆腐 炒翠玉瓜同埋粟米 我覺得都ok既 係個翠玉瓜草青左少少姐keke·起司蛋餅 $39佢lunch time嘅選擇相對就少啲啦 無咩其他小食 淨係有得嗌蛋餅🙊我哋就嗌左呢個芝士蛋餅 我覺得都幾好食嘅 佢啲芝士係真係拉絲 而且唔會話好膩 質感唔錯🤤·#rbyeat#rby小黃店#rby台灣菜#rby中環·📍中環雲咸街75-77號嘉兆商業大廈地下A號舖
椒鹽雞腿飯$85
椒鹽雞腿飯