招聘中
20天前
20天前
27天前
27天前
更多筍工 (5)
餐廳: 譚仔三哥米線
資訊:

2014-07-08 1313 瀏覽
叫左:三哥自選米線,尖椒皮蛋,蒜泥白肉,土匪雞翼三哥自選米線:要左墨丸同炸醬,墨丸好粉口感一般唔彈牙,還可總算有墨丸味,炸醬幾好味,微辣有油香,不過有小小粗嚡.湯底選了酸辣,味道唔夠酸又唔夠辣普通.米線還可都算滑.尖椒皮蛋:味道唔錯,夠辣味又有油香,可惜幾細隻.蒜泥白肉:白肉好嚡又細件冇口感,蒜泥幾香口,個油就大件事喇,入口感覺好唔舒服,好似好乾嚡又帶有小小令人反胃嘅感覺.土匪雞翼:香辣野味,肉質幾滑.整體:價錢同食品唔成正比.
叫左:三哥自選米線,尖椒皮蛋,蒜泥白肉,土匪雞翼
尖椒皮蛋:味道唔錯,夠辣味又有油香,可惜幾細隻.

土匪雞翼:香辣野味,肉質幾滑.
整體:價錢同食品唔成正比.

三哥自選米線
尖椒皮蛋
蒜泥白肉
土匪雞翼
題外話/補充資料: 叫咩D待應都唔理.
2014-07-06
尖椒皮蛋