2023-06-11 962 瀏覽
食過咁多次呢間西餐廳 依然都係會每隔一排想再返黎食一次 今次晏左好多黎食 已經過晒食午餐既時間 大約係晏晝四點幾到達餐廳 當時已經得返一枱客人 之後就得返我地 餐牌都係有咁多選擇 每次都係會叫既伊比利亞黑毛豬鞍配薯蓉 蒜香野菌 揀七成熟 豬鞍有兩大件 煎到好香口 入面呈粉紅色 七成熟係岩岩好 食落肉質好嫩滑 有肉汁 薯蓉打得好綿滑 幾好味另外今次仲叫左個法式香草青檸烤半雞配薯條 沙律 呢個揀左轉午市套餐 有餐湯有野飲 今日餐湯係香烤南瓜湯 好香南瓜味 飲落好creamy 飲品揀左蜜桃石榴香橙梳打特飲 飲過咁多次 都係呢杯最好飲 飲落酸酸甜甜 好好味 主菜係半隻烤雞 一上到枱已經聞到烤雞好香口 賣相好靚 烤雞烤到金黃色 烤到雞皮好香脆 雞肉好嫩滑 有肉汁 好juicy 好好味 薯條依舊炸到熱辣辣金黃色脆卜卜既粗薯條整體嚟講 食物高質 多選擇 價錢合理 值得一試

整體嚟講 食物高質 多選擇 價錢合理 值得一試
香烤南瓜湯