2019-11-26 1811 瀏覽
好大舊牛油好邪惡🤤😈華嫂冰室其實唔使介紹大部分人都聽過啦我見好多人都會去觀塘嗰間食話一般 但係佢嘅本店係元朗呢一間就真係好好食👍🏻我去就去過好多次 但次次都冇咁大個胃淨係會嗌佢招牌菠蘿包 今次終於試下其他嘢點知都ok喎😍【鮮油奶多】係熱辣辣嘅多士入邊放勁多凍牛油同加埋煉奶真係好高脂肪好肥呀😂但係食落去又真係好香 呢個真係要同人share🤣🤣【招牌菠蘿包】呢個好正必叫!個菠蘿包新鮮出爐 🍞勁鬆軟入面夾埋蕃茄煎蛋同一大舊牛油 比平時嘅菠蘿油加多口感同冇咁dry💯【招牌芝士咸牛肉蛋豬仔包】呢個我就個人覺得太咸太重口味唔就太鍾意 但係勁重芝士味加上個包好鬆軟 啱晒芝士愛好者🧀【 豬扒豬仔包 】呢個同一般豬扒包差不多 但係佢哋落左自己整嘅芥末醬 甜甜酸酸咁 食完個包會話好膩同乾都唔錯架😋缺點就係次次去都要排隊😫呢間仲會賣完即止 交通真係唔係咁方便🥺但係為咗美食點都要去試下!💛 #為食元朗
鮮油奶多
招牌菠蘿包