2023-09-21 275 瀏覽
平日夜晚,時代廣場靜英英,唔怪得要推廣夜經濟。食嘢又幾好,好chill,間舖幾大,樓底有上下高,感覺一啲都唔局促,坐下hea下好舒服,連鎖店好就好在唔限時。 食個任性嘅晚餐,甜品拼盤有朱古力雪糕,朱古力蛋糕同tiramisu, 底嗰啲係士多啤梨醬同開心果碎,朱古力嗰兩樣超好食!tiramisu好creamy, 但咖啡味唔夠濃,成個感覺偏淡。中間嗰件散咗一角都唔砌返,都幾求其。甜品配鮮奶咖啡無頂彈!一啖甜一啖苦,衝擊味蕾同個腦,今日第x杯咖啡,所以叫咗decaf 服務好好,我入座前問門口接待嘅經理係咪有意粉半價呢個優惠,佢答係之後,仲主動提我要叫一樣嘢先可以享用呢個優惠,其實我無留意,佢估到會有啲咁嘅客,幾醒。食食下我張紙巾飛咗落地下,隔一陣,有個職員主動拎過一張畀我!好貼心!