平時都會約下朋友去唔同地方high тєα ,呢間係我食過又覺得唔錯嘅其中一間,餐廳環境仲好適合打卡,有啲坐位好似個鳥籠咁,影相📸️好靚,最近見餐廳出咗新嘅αfтєяиσσи тєα ѕєт,梗係唔可以錯過😍新出嘅αfтєяиσσи тєα ѕєт 有鹹甜點每樣各五款,邊食邊享受😎當中嘅鹹點鰹魚湯浸溫泉蛋配銀箔,黑松露醬,好有驚喜🤩雖然賣相平平,但入口清爽、滑嫩,加上鰹魚湯同黑松露醬,鹹鮮十足,估唔到幾好食🤤,水煮北海道刺身帶子伴唐辛子,帶子厚肉,肉質鮮嫩,俄式紅酒燴和牛法包,和牛入味,法包脆身 甜點嘅日式綠茶提拉米蘇,口感順滑,甜而不膩🍵而英式鬆餅店員放低嘅時候會提醒我哋要趁熱食,暖笠笠😋外酥內軟¤°´✿.。.:* ¤°´✿.。.:**.:。.✿`°¤*.:。.✿`°¤✿上層係鹹點*蟹肉釀青瓜伴三文魚子*水煮北海道刺身帶子伴唐辛子,木瓜莎莎醬*鰹魚湯浸溫泉蛋配銀箔,黑松露醬*西班牙火腿配金文畢芝士*俄式紅酒燴和牛法包✿下層嘅甜點有*日式綠茶提拉米蘇*美式香蕉蛋糕*法式栗茸慕絲撻*意式焦糖布甸*英式鬆餅配果醬及忌廉芝士¤°´✿.。.:* ¤°´✿.。.:**.:。.✿`°¤*.:。.✿`

✿上層係鹹點
*蟹肉釀青瓜伴三文魚子
*水煮北海道刺身帶子伴唐辛子,木瓜莎莎醬
*鰹魚湯浸溫泉蛋配銀箔,黑松露醬
*西班牙火腿配金文畢芝士
*俄式紅酒燴和牛法包

✿下層嘅甜點有
*日式綠茶提拉米蘇
*美式香蕉蛋糕
*法式栗茸慕絲撻
*意式焦糖布甸

*英式鬆餅配果醬及忌廉芝士

Rosebud Tea w/ Honey (+$28)
Pinocchio (+$38)