2021-01-23 461 瀏覽
今日同朋友想喺yoho簡單食嗰Tea😋 諗起Green waffle嘅薯粒同窩夫🤤 環境又幾舒適,吹吓水嘆個下午茶就啱哂🤣🤣🥑Fried Avocado ($53)係最愛嘅牛油果😍 仲要新煮法,忍唔住要試吓😋 可惜炸唔出嗰種香脆😔 表面沾上杏仁片碎,炸完變得硬😿而唔係脆,更蓋過牛油果原有嘅味道🥺👎🏻🧇鮮果殼物窩夫伴奇亞籽布甸 ($70 Tea Set 包茶/咖啡)保持到平日水準,微微嘅蛋香☺️外面唔算好脆,唔會過濕,口感鬆軟帶煙靭👍🏼 鮮果選料非常好🫐全部都好甜😍 奇亞籽布甸味道偏淡,伴雪糕啱啱好😆🍵班蘭牛奶咖啡 ($53)朋友非常熱愛班蘭,好有期望😌 可惜班蘭味並唔突出,而且咖啡偏酸,整體有少少怪,大失所望😔👎🏻今次試咗新menu🤣但味道就唔太吸引😅 如果想平平安安開開心心食個下午茶😆我諗都係叫waffle或者薯粒好啲🤪🤪

🥑Fried Avocado ($53)

🍵班蘭牛奶咖啡 ($53)

下午茶