2022-11-30 237 瀏覽
📍Popstreet已經係一年前之前食,估唔到無去一排執咗笠添🥲 但係都照係到分享下啦!個陣一入去就見到裝修有啲色彩繽紛,再加木板,好似去咗公園咁🤣幾得意~前菜:芝麻醬玉子沙律🥗本身佢嚟到嘅時候以為黃色嗰塊係芝士,咬落去原來係玉子嚟嘅,算幾有特色嘅前菜👍🏻廚師精選扁意粉:辣肉腸卡邦尼意粉🍝每日嘅意粉都唔同,我哋去嗰日就係呢一個辣肉腸卡邦尼意粉。呢個意粉味道都幾濃,辣肉份量都幾多,整體食落去每啖都好豐富😋摩洛哥霹靂燒春雞(半隻) 🍗隻雞焗得幾香,雞肉係嫩嘅,同個醬料都幾夾,而且份量啱啱好,最邪惡嘅係啲薯條食極唔停口🤣蒜香雞軟骨🦴唔好睇佢細細兜,其實個兜嘅好深,兩個人食都夠!個蒜香味好出,又啱啱炸起熱辣辣,好好味🤤Jasmine tea☕️普通茶包茶,冇咩特別😬Lemonade🥃估唔到Lemonade都有得玩花巧嘢😂 整到咁嘅樣以為係蝶豆花🦋仲用埋環保飲筒添!加分💯 味道就係普通Lemonade🤣🤣其實嗰陣時食完一路都好想再去,因為最想試嘅係慢煮麻辣雞胸飯,但係嗰次就賣晒,冇諗過已經執咗了🥲 Pop Street (已結業)🍽️西環西營盤第三街70號地舖
📍Popstreet

前菜:芝麻醬玉子沙律🥗
芝麻醬玉子沙律

廚師精選扁意粉:辣肉腸卡邦尼意粉🍝
辣肉腸卡邦尼意粉

摩洛哥霹靂燒春雞(半隻) 🍗
摩洛哥霹靂燒春雞(半隻)

蒜香雞軟骨🦴
蒜香雞軟骨

Jasmine tea☕️
普通茶包茶,冇咩特別😬

Lemonade🥃
Lemonade

Pop Street (已結業)
🍽️西環西營盤第三街70號地舖
2021-11-03