招聘中
1天前
1天前
8天前
8天前
更多筍工 (9)
餐廳: 譚仔三哥米線
資訊:

2010-07-20 515 瀏覽
上完堂之後,由太子行過黎呢間譚仔都唔使太耐。而且夜晚十點幾,人流都唔算太多。可以食餐過癮既米線。因為唔知咩原因,想入黎食碗麻辣米線先返歸。麻辣米線依舊要大辣,不過料就有小小變。都係要雞肉,因為呢度既雞算幾好食。食落唔會鞋口,而且份量都幾多。另外,我既新係腩肉。因為肥瘦適中,食落好有口感。而米線都唔錯,個麻辣湯當然食得好過癮啦。凍奶茶佢既茶味好重,而且落既奶係幾特別。聽閒係落左豆奶,所以又香又滑,值得一讚。都係三十幾蚊一餐,間中過下麻辣癮。絕對係唔錯既選擇。
線先返歸。

麻辣米線
依舊要大辣,不過料就有小小變。都係要雞肉,因為呢度
啦。

凍奶茶
佢既茶味好重,而且落既奶係幾特別。聽閒係落左豆奶,
所以又香又滑,值得一讚。

都係三十幾蚊一餐,間中過下麻辣癮。絕對係唔錯既選擇。
2010-07-09