2016-05-17 2328 瀏覽
觀塘區返左好耐工既我眼見上樓既餐廳愈來愈多,想要咩款式都有!但係除左party room 外 我自己就暫時未搵到一間有主題性而好吸引我去既餐廳。朋友同我講 係THE WAVE 到開左間運動主題西餐,我聽到覺得好似幾好woo 於是 訂左台今日試喇。一坐低就急不及待睇下食咩,一路行入去我地坐既台期間,見到人地叫既野食已經覺得樣樣都好吸引!拎住個menu 諗左好耐同朋友都唔知食咩好,而服務員應該見到我地唔知想點,所以好有禮貌行過黎問需唔需要介紹。最終我地叫左3款食品特色凱撒沙律佢地個沙律醬岩岩好,醬唔會太多或太少而雞肉入味 我覺得又唔太硬 幾好將蛋黃撈埋有醬既菜一併食,好match 美式芝士通心粉一上菜已經比佢既賣相吸引住以為一定芝士味好濃好重點知,一食落口係食到好濃既黑松露味道 而D菇都好juicy 仲有好甜既南瓜,一流美式烤豬肋骨味道不差,好食既,但豬肋骨有點硬如果,'林'返點 我諗會perfect呢間餐廳,唔同角落都有D遊戲比食客玩,除左食之餘又可以玩,而店內有好多部電視機播緊球賽,唔鍾意睇足球,可以睇籃球!滿足大家唔同願望!仲有一個露台天氣好 坐係出面都有另一種風味放工無野做可以黎
觀塘區返左好耐工既我
眼見上樓既餐廳愈來愈多,想要咩款式都有!

最終我地叫左3款食品

特色凱撒沙律
佢地個沙律醬岩岩好,醬唔會太多或太少
而雞肉入味 我覺得又唔太硬 幾好
將蛋黃撈埋有醬既菜一併食,好match
美式芝士通心粉
一上菜已經比佢既賣相吸引住
以為一定芝士味好濃好重
點知,一食落口係食到好濃既黑松露味道

而D菇都好juicy
仲有好甜既南瓜,一流
美式芝士通心麵
美式烤豬肋骨
味道不差,好食既,但豬肋骨有點硬
如果,'林'返點 我諗會perfect
仲有一個露台
天氣好 坐係出面都有另一種風味
放工無野做可以黎呢到happy hour!
如果有咩聚會都可以黎呢到 份量唔少 價錢又合理!

總算一個新發現,聚會好地方

2016-05-17
美式芝士通心麵