2023-08-10 632 瀏覽
然後感覺還可以,湯跟飯的份量是蠻大的。佢真係成隻鴨髀咁樣俾你真材實料。其實呢度距離我公司好近,但係每一次諗到食嘢嘅時候都係食啲輕食嘅嘢,所以就未必幫襯佢哋。因為夏天冇乜胃口,所以唔想食啲太Heavy嘅嘢,例如鐵板餐嗰啲,所以就決定食湯飯。但係有一樣嘢我唔係好理解嘅就係佢出邊寫送熱飲,但入到去個Menu寫嘅又冇咗呢回事anyway,因為本身都叫有湯嘅嘢,所以飲唔飲嘢都算了。另外本身其實都想食蛋包飯,但係就係因為怕原來唔跟餐係冇嘢飲的,所以就卻步了。Btw 可能咁啱,我坐個位置係近廚餘車,我作為孕婦聞到陣廚餘味加消毒水味,身體係唔太舒服的。同埋個地下拖完地之後都仲係一段時間未乾,對小朋友、老人家,孕婦都唔太好,希望佢哋可以拖乾少少個地。
蟲草花鴨腿湯飯