餐廳: 小魚兒 (金馬大廈)
資訊:

有日我買左d 辣魷魚食,發現敏仔又攞黎食,乜佢食得辣架咩? 佢話佢得喎,咁就得啦!即刻call 埋大姨姨同婆婆去食麻辣烤魚先🤤🤤🤤上到黎,牆身上有啲魚型嘅壁畫,好有氛圍感😆 座位唔算闊落,但勝在夠多卡位,而且唔會攪到d 衫好大陣味。🐟鮮花椒BB 豆花凌波魚 $378🐟好濃味超正,而且魚好滑,小骨,本身會配埋豆花、芽菜、雲耳、青瓜。🤍豆花 $33🤍好滑既豆花,索哂味超正。🐮白牛柏葉 $88🐮好快就熟,爽口配埋辣湯👍👍🍜寛粉 $36🍜超煙靭,口感極佳仲索哂d 湯汁🤤🐮燒牛舌芯串 $38🐮估唔到一串都幾大串,牛舌爽口,味道夠,我點了孜然味。🐔 燒雞軟骨 $58🐔2大串好足份量既雞軟骨,好味。🥛炸雙皮奶 $43🥛有紅豆蓉同牛奶喺入面,炸得香脆,可以自己揀配唔配沙律醬,我就揀左配既,都好match。🍠炸香芋地瓜丸 $43🍠呢個我好鐘意食ga, 因為我好like 芋頭。🍹竹蔗茅根 $38🍹食左咁多炸野熱氣野,係時候飲返杯野清熱😌食評總結: 烤魚味道好,串燒份量多,炸物好脆口,值得再黎🤤

🐟鮮花椒BB 豆花凌波魚 $378🐟

🤍豆花 $33🤍
好滑既豆花,索哂味超正。

🐮白牛柏葉 $88🐮
好快就熟,爽口配埋辣湯👍👍

🍜寛粉 $36🍜
超煙靭,口感極佳仲索哂d 湯汁🤤

🐮燒牛舌芯串 $38🐮
估唔到一串都幾大串,牛舌爽口,味道夠,我點了孜然味。

🐔 燒雞軟骨 $58🐔
2大串好足份量既雞軟骨,好味。

🥛炸雙皮奶 $43🥛

🍠炸香芋地瓜丸 $43🍠
呢個我好鐘意食ga, 因為我好like 芋頭。

🍹竹蔗茅根 $38🍹
食左咁多炸野熱氣野,係時候飲返杯野清熱😌

食評總結: 烤魚味道好,串燒份量多,炸物好脆口,值得再黎🤤
鮮花椒BB  豆花凌波魚
炸雙皮奶+香芋地瓜丸