2018-12-28 333 瀏覽
12月呢期真係食到飽飽滯滯,食左幾日粥仔想食返啲香口野,但又唔想油炸,同朋友去開尖沙咀行街就黎呢到食烤雞喇😆 環境都舒適寬敞,午市雖然都唔少人,又唔覺太嘈!見佢有個午市套餐幾抵咁!有半隻烤雞,有魚糕湯/凱薩沙律揀,配埋薯角同白飯!仲有野飲添😱😱唔係唔食呀😹係尖沙嘴黎講都幾抵呀今次試左佢既無骨烤雞,果味蒜香味!唔使lun骨😆一舊舊雞食起上黎好方便,本人真的很喜歡佢的烤雞烤得香脆,肉質都好鮮嫩juicy!外面又有甜甜蜜味,真係好正😭 最重要係咩呀,食完都唔覺太油膩,好難忍口唔食多幾舊😋韓式雞蛋卷,個樣十分精緻🤩內容足料味美又有蛋香!清清地,唔會膩之選😋朋友話呢排食得太heavy, 要食下沙律,就叫埋凱薩沙律喇!好大盆好豐富呀!顏色又繽紛,好養眼👀!生菜都新鮮!烤雞店有埋沙律真是很不錯😋同埋我成日都覺得食物顏色同擺得靚都可以增加食慾架!野食都好多你揀!蕎麥茶都唔錯既選擇,清清淡淡!朋友杯柑橘茶就比較甜!下次要再食佢個抵食午餐先得😆
同埋我成日都覺得食物顏色同擺得靚都可以增加食慾架!
野食都好多你揀!蕎麥茶都唔錯既選擇,清清淡淡!
朋友杯柑橘茶就比較甜!
下次要再食佢個抵食午餐先得😆
韓式雞蛋卷