餐廳: 瘋狂小面 (佳德商業大廈)
資訊:

2018-06-16 291 瀏覽
一入到去瘋狂小面,精緻裝修同埋陣陣香味就覺得去左大陸啲四川食店咁!未食都感覺到應該好正宗!我地分吃叫左套餐A+B+C+D全餐!只係$93再加啲小食!因為好抵呀我個碗係瘋狂肥腸面 紅湯 加左牛舌!湯底好濃,又有辣味又有麻既感覺,仲有足夠既咸味,真係一流!啲送既份量都好多下!媽媽個碗係白湯牛肉面,加左牛舌同埋豬肝!大碗到!白湯係上湯味,好好味!小食方面,夫妻肺片係小小酸,小小辣,有曬牛肚、牛舌!棒棒雞係紅油浸,比夫妻肺片辣小小,雞肉好食!鐘水餃,點個陣唔知係咩黎就試下,食落係甜甜地,小小似抄手既感覺同味道,好特別!雲耳酸酸辣辣好開胃!飲品我叫左紫貝天葵,因為我覺得可以下火、解辣、幫助消化!味道唔錯又大杯,加錢都值!甜品叫四川冰粉同埋己子雪耳紅棗糖水(熱),冰粉係第二次食,已愛上!佢可以任你喜歡如何切割,再撈埋啲糖水同提子乾,好好食!雪耳紅棗好潤好補,岩曬媽媽!好正呢間野!會再黎食!

我地分吃叫左套餐A+B+C+D全餐!只係$93
再加啲小食!因為好抵呀
我個碗係瘋狂肥腸面 紅湯 加左牛舌!
牛舌肥腸瘋狂小面

白湯

鐘水餃
夫妻肺片
棒棒雞

雲耳

紅棗糖水
冰粉

好正呢間野!會再黎食!
牛舌肥腸瘋狂小面
夫妻肺片