2022-06-01 768 瀏覽
行完中環街市市集之後,去左對面嘅J.Co donut食個tea🍩 香港嘅donut 店唔算多,反而去外國旅行嘅時候就容易見到。呢間嘅冬甩好岩我口味,因為軟林林,唔會得個甜字👍🏻 而且好多選擇,如果中間穿窿就冇餡,填滿曬一個圓形裏面就有唔同味嘅cream。今次試左兩款口味:cheese cakelicious 同 milosaurus😋Cheese cakelicious 面頭係Oreo 粉,裏面係芝士cream,個donut好軟熟,呢個口味唔會甜。milosaurus面頭就係美祿粉,裏面係好香濃嘅朱古力,yummy😍 雖然食左兩個donut,但一啲都唔會膩,下次黎開中環會再encore!!!🤩