餐廳: 瘋狂小面 (佳德商業大廈)
資訊:

2018-05-05 276 瀏覽
之前一直想找機會試試呢間瘋狂小面!雖然唔算好食得辣 但都好中意食😂🌶瘋狂缽缽雞 (二人餐) $238肉食同素食 各三十串🍢有雞 蝦 豬耳 西蘭花 菇 等等 湯底叫左藤辣 要熱湯侍應哥哥話藤辣麻味較辣味重 果然 食左幾串之後 我個咀就開始痺左啦😨相當刺激 幾喜歡呢個湯底👍🏻$93 套餐係包括埋飲杯 前菜 甜品同閨蜜一人嗌左一款麵 🌶瘋狂擔擔麵係干拌麵來的 好多肉碎 青瓜絲等等🌶瘋狂大排麵 大排係豬軟骨來的 麵條較幼身 掛湯能力都好高嗌左小麻小辣 湯底味道很好 👍🏻🌶烏梅汁 幫忙解辣嘅好幫手 一杯唔夠喉喎😂 🌶泡椒鳯爪🌶涼拌木耳兩款前菜各有千秋 泡椒鳯爪較辣 涼拌木耳口感很爽 有麻油嘅香🌶成都老冰粉 甜品太好吃吧!超級解辣 食完之後 好清新 無左食完辣全身滾嘅感覺🤤
之前一直想找機會試試呢間瘋狂小面!
雖然唔算好食得辣 但都好中意食😂
瘋狂缽缽雞