2024-04-21 62 瀏覽
自從APM food court 裝修完之後,都好少去幫襯,因為D食物價錢都「裝修」左,高級左 😆,依家Food Fiesta入面,我諗最平既正餐都要$55以上,大部分都接近$6X-100,咁我寧願去駱駝漆既小店幫襯 🥲 不過因為落大雨,被困APM,所以就試下food court啦🤟🏻不過又咁講,佢既food court選擇都幾多,日式、泰式、中式、小食類都有👍🏻燒雞肉金邊粉 ($68) +可樂($10)辣椒粉同花生粒會擺旁邊等你自己撈,我唔食辣,所以冇用到,唔知算唔算辣。色水幾吸引,味道都唔錯,食落甜甜地,份量亦大份 👍🏻,雞肉食極都有咁,但係略嫌佢比較濕同埋雞肉肉質一般,外層可能燒過龍有點兒硬。結論🫰味道幾好🫰份量大份⚡️雞肉可改善CP值:6.5/10🎡餐廳資料餐廳名稱:Food Fiesta餐廳地址:觀塘觀塘道418號創紀之城五期(apm)美食廣場2樓

燒雞肉金邊粉 ($68) +可樂($10)

燒雞肉炒金邊粉

結論