餐廳: 日の苑西日式外賣專門店
資訊:

2023-10-02 480 瀏覽
總共嗌咗兩個便當,大概7點零幾分嗌,第一個照燒雞肉飯七點四十幾分先嚟,第二個牛舌飯八點幾先嚟到😅嚟到啲雞肉係少少粉紅色,本身都冇為意,以為係血水之類,結果離開餐廳15分鐘即刻肚痛😅大概過咗20分鐘嘅時候我哋有叫佢睇一睇張單,但係見隔離枱早過我哋落單都未有,個侍應就話整緊啦整緊?😅間嘢都唔係少員工,我真係唔明點解會整咁耐😓同埋點解係睇都唔睇就直接話整緊,而唔係睇過之後同我哋講你哋遲啲落單所以你哋要等多陣?咁嘅敷衍態度令我哋更加燥底😓🙏🏻無可否認間餐廳嘅嘢食係幾好食、份量都好多,但係等待嘅時間完全都不成正比😅仲要用咁多時間整最後都係生嘅😅間嘢其實唔係平,除非有改善,否則絕對唔會有下次🙏🏻(唔知點解呢度upload唔到相😓另外upload🙏🏻

(唔知點解呢度upload唔到相😓另外upload🙏🏻