2020-12-27 396 瀏覽
區內人氣Cafe之一既Dear 出名食手工麵包,開左咁多年,我都係第一次黎,假期既早上等緊開門已經有幾個人係門口排隊😳成為第一批顧客有樣嘢唔好,就係麵包未做好🙈暫時只有肉桂薑餅貝果同伯爵茶麻糬卷🙈其他款要大約11點幾先有,好想試吓佢嘅Bagel,但係今日唔係好想食肉桂味🙈🔸伯爵茶麻糬卷🥖唔好睇個樣平平無奇,烘熱左口感超鬆軟😍食到伯爵茶味,加埋麻糬好煙韌的感覺,好好食😋☺️🔸Flat White 咖啡味香濃,飲落好幼滑☕️🔸Hot Chocolate🍫都幾濃郁,特別喜歡個杯,好有質感呢度有種好溫暖好舒服嘅感覺,小店坐位唔多,Keep住有人排隊同買外賣。走的時候仲未有其他款麵包出爐😢有啲可惜唯有下次再黎💛📍Dear Coffee & Bakery (#大圍美食)大圍積運街2-8號海福花園地下22號舖

🔸伯爵茶麻糬卷🥖

🔸Flat White 咖啡味香濃,飲落好幼滑☕️

📍Dear Coffee & Bakery (#大圍美食)
大圍積運街2-8號海福花園地下22號舖
  • Flat  white