大滾友火鍋 (美新大廈)

Big Boil's Club (美新大廈)
餐廳: 大滾友火鍋 (美新大廈)
優惠: 於此國泰夥伴餐廳用餐賺里 !
條款及細則:
須受其他國泰條款及細則約束。
無論春夏秋冬😆打邊爐都係我favorite🥰今次黎呢間大滾友 正到必定要encore🎤!裝修係走中國宮廷風👑一入門口就有打卡位 可以坐係皇位到擺pose📸座位闊落 仲有機械人幫手送餐🤖1. 玲瓏浮凸·花膠雞湯底 $328呢個係全店招牌湯底✨花膠雞湯湯底係用左三黃雞🐥煲幾個鐘煲出黎 店員係我地面前將花膠剪開一舊舊 細心提醒我地可以飲返兩碗湯先打邊爐!真係飲緊雞湯咁 骨膠原滿滿🫶🏻雞肉係滑到不得了💕值得一讚!2. 大滾友牛肉拼盤🥩 $428呢個係細size牛肉拼盤 已經有咁大碟!包左7 款牛既部位 每樣4-5件🐄包括:頂級安排斯牛小排/ 本地手切牛頸脊/澳洲和牛金錢展/ 美國頂級雪花肥牛/ 牛黃喉/ 牛肉粒/ 牛舌花🤠真係唔係講笑 食第一啖已經好香牛肉味 有咬口既真牛肉!!!其他香港或大陸火鍋店真係拍馬比唔上😝堅高質!當中最正係本地手切牛頸脊🤤加餸推介呢款!3. 手打鵝肝墨汁墨魚丸 $72鵝肝醬係中間 墨魚丸爽口彈牙👏🏻4. 伊比利亞橡果豬🐽 $228呢個係店長推介!! 仲有乾冰裝飾 打卡一流!豬肉唔鞋 超香 🐷又係必叫之選5. 大滾友雜菜拼盤 $118呢個雜菜拼盤都幾公道👏🏻 好多款菜

無論春夏秋冬😆打邊爐都係我favorite🥰
今次黎呢間大滾友 正到必定要encore🎤!
裝修係走中國宮廷風👑一入門口就有打卡位
可以坐係皇位到擺pose📸座位闊落 仲有機械人幫手送餐🤖

1. 玲瓏浮凸·花膠雞湯底 $328
店員係我地面前將花膠剪開一舊舊
細心提醒我地可以飲返兩碗湯先打邊爐!
真係飲緊雞湯咁 骨膠原滿滿🫶🏻
雞肉係滑到不得了💕值得一讚!

2. 大滾友牛肉拼盤🥩 $428
呢個係細size牛肉拼盤 已經有咁大碟!
包左7 款牛既部位 每樣4-5件🐄
包括:頂級安排斯牛小排/ 本地手切牛頸脊/
真係唔係講笑 食第一啖已經好香牛肉味 有咬口既真牛肉!!!
其他香港或大陸火鍋店真係拍馬比唔上😝堅高質!
當中最正係本地手切牛頸脊🤤加餸推介呢款!

3. 手打鵝肝墨汁墨魚丸 $72
鵝肝醬係中間 墨魚丸爽口彈牙👏🏻

4. 伊比利亞橡果豬🐽 $228
呢個係店長推介!! 仲有乾冰裝飾 打卡一流!
豬肉唔鞋 超香 🐷又係必叫之選

5. 大滾友雜菜拼盤 $118
呢個雜菜拼盤都幾公道👏🏻 好多款菜 分量又多!
最緊要乾淨又新鮮 連紫薯同粟米都有🌽

6. 牛舌片 $118
呢度d牛真係非常出色🤪好香好厚既牛舌✅

7. 竹蔗茅根 $78
自家製足料竹蔗茅根 微甜唔滯 夠晒清熱👏🏻

8. 火焰焦糖豆腐花
又係表演時間😆店員加左d酒同糖 再用火槍點火❤️‍🔥
變成焦糖係面既火焰焦糖豆腐花!好滑好satisfying!
  • 伊比利亞橡果豬
  • 大滾友牛肉拼盤(細)