2022-02-05 1088 瀏覽
今日行經呢個商場 就求其入咗間餐廳搵食🍽 見佢價錢幾平就入咗去試吓呢個下午茶餐迷你海南雞飯配碗仔翅迷你海南雞飯份量真係好迷你😂 只有三件雞同埋半碗飯嘅份量 味道唔錯嘅 只係迷你得可憐😹 碗仔翅都係正常發揮雜菌肉丸船河都見到有好多材料係入面 肉丸唔算太鹹 值得加分😗 重點係有炸豬皮喺面 為呢碗河粉點綴了不少楓糖花生醬西多士size都偏細 不過炸出嚟好熱辣辣 22蚊嚟講又有野飲 有個地方坐吓 都係算幾抵小食 香酥手抓餅都係煎得幾香脆😙 令我地呢個下午茶更加飽肚椰汁紅豆冰椰汁味好重 絕對真材實料 令中意椰汁嘅媽媽食呢個tea食得好滿意🙊 重點係呢杯紅豆冰為呢個tea 加返唔少分其實食物質素唔算差 但份量真係只夠攝牙罅😅 唔介意佢價錢貴翻少少 但份量真係唔好咁少 如果唔係食完都唔夠飽

迷你海南雞飯配碗仔翅
迷你海南雞飯配碗仔翅