Lee間餐廳最出名就係得一款主食同埋任食既薯條🍟去過既朋友話個薯條仲好食過塊牛扒🤣咁就真係要去try個try餐廳係超級多人,所以6點開門,我地5點50分就到左,果然條隊已經長到去左隔離鋪😮👫👬👭👫👬不過好在餐廳入面都好大好多位,大約去到6點20先坐滿人🈵餐廳入面環境氣氛好好,輕快既音樂,格仔桌布,玻璃酒杯🍷,牆上壁畫,種種裝飾擺設會讓你感到好似置身係法國咁🥂不過唯一感到唔係好ok既位係餐廳節奏好趕,可能餐廳好多人,所以侍應們都比較急, 有時可能冇講聲就突然幫我哋移開啲我地食緊野既碟, 或者幫我地夾啲食物落碟😗所以服務方面就真係差少少◽ 𝓣𝓻𝓲𝓶𝓶𝓮𝓭 𝓮𝓷𝓽𝓻𝓮𝓬ô𝓽𝓮 𝓼𝓽𝓮𝓪𝓴 "𝓵𝓪 𝓿𝓪𝓬𝓱𝓮" 𝔀𝓲𝓽𝓱 𝓼𝓹𝓮𝓬𝓲𝓪𝓵 𝓱𝓸𝓾𝓼𝓮 𝓼𝓪𝓾𝓬𝓮 , 𝓯𝓻𝓮𝓷𝓬𝓱 𝓯𝓻𝓲𝓮𝓼 𝓪𝓷𝓭 𝓰𝓻𝓮𝓮𝓷 𝓼𝓪𝓵𝓪𝓭 𝔀𝓲𝓽𝓱 𝔀𝓪𝓵𝓷𝓾𝓽𝓼 $398餐廳唯一一款餐點,牛扒,餐廳好貼心,會用一個蠟燭仔係牛扒下面燒住保溫 ,今次我叫左𝓜𝓮𝓭𝓲𝓾𝓶 𝓻𝓪𝓻𝓮,餐廳真係做到外圍微烤,入面半生帶點紅色既狀態👍 牛扒肉味油香平均,入口甘香,點埋自家芥末醬汁食就perfect 麵包沙律菜都係正常水平

麵包沙律菜都係正常水平🥗

Lee個無限refill既薯條真係好出色,條條都炸到好脆口乾身,無油膩感, 而入面嘅薯仔又好濕潤👍好食

◽ 𝓜𝓲𝓵𝓵𝓮-𝓯𝓮𝓾𝓲𝓵𝓵𝓮 $118
法式千層酥,佢個酥皮很脆, 入口一咬即碎,2層吉士奶油都好香滑,唔會好甜👍