餐廳: JIKKA
資訊:

2022-05-28 65 瀏覽
今日同朋友去銅鑼灣行街~ 行到lunch 就去跑馬地食飯~ 朋友話要帶我去食最近幾個月好火熱跑馬地燒雞! 我地叫左燒雞套餐~ 套餐包埋個湯~ 我要左蕃茄甘筍湯!個湯好新鮮無鹽無味精~ 酸酸地好開胃~ 個湯真材實料同健康既程度令到朋友要買多個拎番屋企比小朋友飲!講番傳說中既跑馬地燒雞,個燒雞外脆內滑!超級juicy! 啖啖都好滑!真心好高質呀!店員仲話有水果燒雞,下次真係要去食埋水果味!我地仲叫左半份香烤豬肋排~ 個排有小小微辣,但佢真係一個BB mini 辣,唔食得辣嘅人都可以食到~ 豬肋排係美國入口既~加埋特制既BBQ醬真心一流呀~ 飲品除咗咖啡,茶同啤酒之外仲有新鮮果汁!我要左甘筍橙汁,甘筍味香甜同橙汁配埋一齊飲好清爽解油膩~ 佢係100%純水果汁黎,唔會加糖都唔會有冰,係新鮮健康既味道!環境好Chill, 舒適企理!
我地叫左燒雞套餐~ 套餐包埋個湯~
講番傳說中既跑馬地燒雞,個燒雞外脆內滑!超級juicy!

啖啖都好滑!真心好高質呀!
店員仲話有水果燒雞,下次真係要去食埋水果味!

豬肋排係美國入口既~加埋特制既BBQ醬真心一流呀~

飲品除咗咖啡,茶同啤酒之外仲有新鮮果汁!
環境好Chill, 舒適企理!