2024-02-18 12 瀏覽
柚子果凍 新西蘭 龍蝦 北海道銀箔 法國米粉好香脆,咬落去有幾層嘅口感,而且龍蝦味幾香最緊要佢做到好有特色,擺放嘅容器都好精緻,極度花心思勁有心機勁靚👍👍👍👍👍賣相好似北極光落雪真係好適合冬天主題4款 銀鱈魚+鱈魚乾 香脆,銀鱈魚唔油膩,香低溫八爪魚 好淋,草莓醬+紅豆出奇夾紫薯果凍 紫薯味香蝦芋,日式和紙 香脆,蝦味濃,軟綿綿嘅感覺北海道 新鮮帆立貝竹炭鹽 ,好大粒深海池魚 最愛的深海池魚,油份充足長期縣 平正魚 鮮味香 魚油香但唔over馬刀貝湯 聖子台灣烏魚子 荷蘭苗 日式魚餅飲落去唔會好鹹,反而好鮮北海道松葉蟹即焗,好香帶奶味,好味慢煮 低溫帆立貝配黃瓜 超級香牛油味日本北海道黃粟米 明太子,極度鍾意食炸粟米,好香脆,而且甜甜的木光魚 頭食到尾 香脆,味香平黃果凍 感覺唔會好甜,清清地幾好愛湖縣蜜柑 配上果凍一齊食味道更佳小倉紅豆mocha 即叫即搓,煙煙韌韌好好食自家制奶凍 賣相好靚,配合埋餅乾一齊好特別整體嚟講都好好食,而且佢有別於平日嘅omakase,全部食物精緻又好有特色,可以話真係幾重享受我好鍾意
柚子果凍 新西蘭 龍蝦 北海道銀箔 法國米粉
好香脆,咬落去有幾層嘅口感,而且龍蝦味幾香

賣相好似北極光落雪真係好適合冬天主題
4款 銀鱈魚+鱈魚乾 香脆,銀鱈魚唔油膩,香
低溫八爪魚 好淋,草莓醬+紅豆出奇夾
紫薯果凍 紫薯味香
蝦芋,日式和紙 香脆,蝦味濃,軟綿綿嘅感覺

北海道 新鮮帆立貝竹炭鹽 ,好大粒
深海池魚 最愛的深海池魚,油份充足
長期縣 平正魚 鮮味香 魚油香但唔over

馬刀貝湯 聖子
台灣烏魚子 荷蘭苗 日式魚餅
飲落去唔會好鹹,反而好鮮

北海道松葉蟹
即焗,好香帶奶味,好味

慢煮 低溫帆立貝配黃瓜 超級香牛油味
木光魚 頭食到尾 香脆,味香

平黃果凍 感覺唔會好甜,清清地幾好
愛湖縣蜜柑 配上果凍一齊食味道更佳
小倉紅豆mocha 即叫即搓,煙煙韌韌好好食
自家制奶凍 賣相好靚,配合埋餅乾一齊好特別