2020-04-10 113 瀏覽
喺付近番工嘅必試!極力推薦佢哋嘅越南河,同男朋友分別叫左至尊同生熟美國頂級牛肉首先佢個湯低個顏色非常吸引力,食落好香濃😋至尊有牛拍葉、牛腩、牛丸、牛肉、扎肉等等,大大塊超足料!冇諗過咁多料份量咁大,知道就唔會叫左咁多小食🤣... 不過完全冇後悔,佢啲小食唔算係越南style ,應該話係fusion 野,但都好好味!秘制薯條上面加咗嘅粉,好惹味,一啲都唔油,炸到外脆內軟,好食到停唔到口!秘製雞翼上邊嗰醬好似係芝士醬,又係超惹味!留意番佢係單骨嘅,方便進食爆炸雞個英文有個ass 字,嚇死,原來係炸雞腿🤣,又係幾好味嘅,但略嫌炸得多咗啲春卷呢個好鬆脆,味道不錯!最後個人私心推介佢哋個奶茶,奶茶控如我一飲就知唔係求其嘅,個茶味好獨特,各位喜愛奶茶嘅不妨一試!😋
至尊+奶茶

首先佢個湯低個顏色非常吸引力,食落好香濃😋

至尊

至尊有牛拍葉、牛腩、牛丸、牛肉、扎肉等等,大大塊超足料!

秘制雞翼

秘製雞翼
爆炸雞

春卷
呢個好鬆脆,味道不錯!

至尊+奶茶
秘制雞翼