2017-12-03 139 瀏覽
之前我見到呢間烤雞好多人話正所以約埋我個妹妹一齊黎食。其實呢間烤雞都有好多分店,不過我妹妹話佢今日返尖沙咀所以就黎尖沙咀呢間。我哋七點幾入到去都坐得幾滿,不過好彩都唔駛等位!😌坐低見到有新嘢好似好正咁所以叫咗個鐵板軟芝士蜜糖咖哩烤雞試下。😋其實叫set都係加多$30蚊就可以加埋個果味韓式米酒都幾抵,但係可惜我哋都唔想飲酒。冇嘅!🙃唔飲酒都有好多選擇🍹,我哋叫咗個佢哋嘅招牌推公介鯊魚之淚,呢杯仲有有酒精同無酒精選擇添,個樣好得意有條鯊魚喺杯裏面。飲落酸酸甜甜好清新,都幾好飲,其實我見到好多人都叫咗呢杯飲。我哋叫咗個招牌推介韓式雞蛋卷,如果鐘意食韓式紫菜包飯就一定會鐘意呢個韓式雞蛋卷。食件雞蛋卷嗰時加埋佢比嗰隻辣辣哋嘅醬仲正呀!個鐵板軟芝士蜜糖咖哩烤雞黎嗰時勁香同埋都好多件雞,無骨食落好方便,蜜糖咖哩味加埋D芝士好夾,咖哩唔辣又惹味,好味!🐔🍗我仲見到話網上外賣平台有佢哋,可以同同事講下次喺公司可以叫烤雞食,唔駛成日叫🍕咁悶!🍗😋😋

鯊魚之淚(無酒精)

韓式雞蛋卷

鐵板軟芝士蜜糖咖哩烤雞(無骨)

鯊魚之淚(無酒精)
韓式雞蛋卷
鐵板軟芝士蜜糖咖哩烤雞(無骨)