2024-04-30 209 瀏覽
閨蜜約定❤️我嘅好閨蜜同我講之前佢有朋友喺呢度搞咗生日party, 佢話環境食物同氣氛超級好, 鍾意📸打卡嘅我哋點會錯過呢個機會呢😂一入到去見到啲⭐️霓虹燈真係好正😍裝修到真係好似個遊樂場🤹🏻‍♀️馬戲團🎭再加埋一個🎤🎹舞台咁✨✨✨裏面地方好大成9000尺, 呢度啲裝修食物同台上嘅歌手樣樣都好正, 真係好啱一大班朋友過嚟玩, 我喺香港都係第一次食到咁好食嘅烤魚, 啲魚皮索晒啲汁好好食😋佢杯嘢飲都好特別啊我叫咗爆檸西西茶🍹, 原來有加入到新鮮西瓜🍉所以好清新最估唔到原來佢哋都有牛扒同薯條🍟, 唔食魚嘅朋友都可以過嚟啊因為有好多菜式🤩, 實有一款啱你, 尋晚玩到真係唔捨得走, 期待下次再嚟過🥳🥳🥳
閨蜜約定❤️