係禁堂食之前把握到機會去咗食酸菜魚🐟 餐廳位於銅鑼灣C出口對面京都廣場 主廚擁有數十年經驗 所以烹調出嚟嘅川菜口味正宗😍鍾意食酸菜魚嘅朋友我真係非常推介你哋一定要試佢哋嘅金湯酸菜魚🤯 真係超級好食 湯底用上魚骨熬製 揀咗小辣 入口仍然品嚐到鮮甜嘅味道🤤 酸菜味道啱啱好 湯底嘅酸味 辣妹同麻味好balance 仲要毫不油膩👍🏻 用上鱸魚 魚片大塊又無骨又勁滑👅 酸菜魚仲配有大量雜菌 萵筍同埋紅薯粉 真係又好食又抵食😋除咗金湯酸菜魚 我哋仲叫咗涼拌黃金皮蛋同回鍋肉🤤 兩款簡單菜式都有意想不到嘅驚喜😍 涼拌黃金皮蛋賣相已經非常吸引 皮蛋口感綿密 醬汁開胃👅 回鍋肉真係好好食 聞落去已經好香 調味啱啱好 微辣惹味 真係可以送2碗飯🤫 三樣食物都非常美味 價錢大眾化 下次一定要嚟試埋佢哋嘅麻辣香鍋🌟

回鍋肉
回鍋肉