2024-02-24 552 瀏覽
Tasting menu 好抵食,龍蝦鮑魚鵝肝有齊,鐵板燒晚餐只係880‼️前菜南非鮑魚配上蘿蔔,醬汁醃製得好甜,鮑魚好彈牙。跟住係前菜刺身,有三款魚,肉質爽口夠晒鮮甜👍金槍魚腩手卷好得意個手卷係壽司放喺米餅上😆 金槍魚腩好肥美,米餅又脆又有好濃既米香,令成個壽司更上一層樓✨茶碗蒸蛋非常大碗🤣 蛋蒸得好嫩滑,有蟹肉同蝦肉,吾錯。極度新鮮嘅龍蝦🦞第一次去餐廳見到師傅即場捉龍蝦😂 睇到都覺得新鮮,龍蝦好大隻好多肉,煎得香口配上蝦膏,完美😍 鵝肝係我永遠嘅愛🫶 鵝肝大小肥瘦剛好,配上吐司同埋黑醋汁完全唔會膩,超好食🥹 配上甜甜嘅黑豆最後食清味蕾。我地叫咗一個薄切一個厚切牛柳,個人比較鍾意薄切,薄切牛肉中間捲住蔥花,好香好好食🤤 旁邊有炸蒜片都好好食煙肉香蒜炒飯師傅落咗好多好多蛋 😍 飯炒得好香,但係唔會過油,一啖接一啖真係停唔到,仲有炒雜菜配上蒜蓉醬,連我朋友唔鍾意食菜都食得好滋味😆甜品桂花啫喱香甜清爽,上面有少少碎米餅增加口感👍

前菜

金槍魚腩手卷

茶碗蒸蛋
非常大碗🤣 蛋蒸得好嫩滑,有蟹肉同蝦肉,吾錯。

極度新鮮嘅龍蝦🦞

煙肉香蒜炒飯

甜品桂花啫喱香甜清爽,上面有少少碎米餅增加口感👍

• 美國頂級牛肉
  • 澳洲龍蝦