招聘中
$18,000-$22,000
月薪
餐廳: Chicken Factory (健威坊)
資訊:

2023-09-01 1549 瀏覽
反工晏就食咩好,成日都唸呢個問題,有次經過見到chicken factory,就比佢吸引,價錢又吾貴,所以試下佢外賣一人烤雞餐,反公司慢慢嘆🤤皇牌烤雞一人餐$52飯盒入面有半隻烤雞,我揀左牛肝菌汁,叫左多汁同埋雞剪碎d,因為佢外賣得膠叉同膠刀,吾想切得咁辛苦唯有叫佢剪碎d😆😆另外佢可以比你揀2個side dish,我楝左2個都係雞油飯,因為想食飽d🥹🥹雞油飯食落好香口,份量都好夠,雖然最後食吾哂😂😂烤雞都算幾滑,雞脾位都好嫩滑,就一定吾係新鮮雞,但對得起價錢👍🏻雞皮有小小香草味道,所以食落都幾惹味😎

皇牌烤雞一人餐$52