2022-02-10 1098 瀏覽
一直都好想book呢度嘅下午茶食,但永遠每個月都唔記得,之後上網約都已經爆曬😂今日好想食拿破崙蛋糕,所以想行過去買咗兩件黎食,由於之前已經訂過一個原味嘅拿破崙蛋糕嚟食,過一次食落口真係驚為天人😂真係好好食😋就算擺到第二日都仲係脆🤤朱古力味拿破崙蛋糕🍰($88)第一啖食落有啲唔對路🥺佢個餅皮係冧咗😖同埋好濕,我買完就即刻返屋企係一個鐘內放咗入雪櫃,同埋拎出嚟之後個餅皮係彎曲左🙃我覺得呢一舊係錯晒,雖然佢個cream都好食,但朱古力🍫味都幾滯下。係個餅皮咁樣真係搞唔掂,我估應該擺咗好耐冇人買🥲中左伏咖啡味拿破崙蛋糕🍰($88)呢個餅皮就非常之正常,同之前食過嘅雲呢拿原味一樣咁脆,同埋佢個咖啡cream個味道都好濃郁,係好食嘅。推薦?🟡🟡⚪️⚪️⚪️推薦食,但係一定要買成個蛋糕食,仲要食原味。因為我覺得其他味都唔係好特別。上一次買咗一個原味嘅成個蛋糕🎂我自己一次過一個人食咗三分之一😂同埋買一個嘅價錢抵好多😂

朱古力味拿破崙蛋糕🍰($88)

咖啡味拿破崙蛋糕🍰($88)